©2019 by i.deeds. Proudly created with Wix.com

De warmste move forward

Help het i.deeds team kilometers te rijden voor de Branding WAAK vzw

 

Waar we voor fietsen

de branding' biedt diensten aan volwassenen met een beperking. Zo'n 290 medewerkers zetten zich elke dag in om 390 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen.
De dienstverlening van 'de branding' is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.
'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van mensen met meer en met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

De opbrengst van alle 'warme' acties dit jaar zal geïnvesteerd worden in de aanpassing van een personenbus met een rolstoellift, zodat het vervoer voor rolstoelgebruikers niet in het gedrang komt en in alle comfort kan gebeuren. De nood aan een aangepaste personenbus mét rolstoellift is groot. ‘de branding’ kiest er bewust voor om ook mensen met een zwaardere zorgvraag te ondersteunen, maar daardoor dient er ook wel extra in mobiliteit geïnvesteerd te worden. Zonder georganiseerd vervoer door ‘de branding’ is het voor veel van onze cliënten onmogelijk om dagelijks in ‘de branding’ te geraken voor hun werk in de ateliers of hun aangepaste dagbesteding. Daarnaast verdienen deze mensen ook kansen op vrijetijd, willen we met hen op stap, moeten ze kunnen deelnemen aan activiteiten - mét aangepast vervoer en in alle comfort.
De ombouw van een personenbus is geen kleine investering - denk maar snel aan bedragen van zo’n € 25.000 tot € 40.000...

 

Hoe gaat de actie in zijn werk?

Het moving forward wielerteam heeft zich geëngageerd om minstens 1000 km te rijden voor het goede doel. Elke kilometer die er gereden wordt moet dus geld opbrengen voor de branding WAAK vzw. De fietsploeg is er klaar voor, maar alleen met uw (gulle) bijdragen kan het verschil gemaakt en het doel bereikt worden.

Elke kilometer van elke rijder telt. De voortgang van het team zal op regelmatige tijdstippen gecommuniceerd worden via deze site.

Tegenover elke kilometer staat een sponsor. Als sponsor bepaalt u zelf het aantal kilometers en hoeveel je per kilometer wilt bijdragen. En dat kan makkelijk door even naar onze winkel te surfen, bijvoorbeeld door op de knop hieronder te klikken.

De bonus optie

Wens je een extra stimulans te geven aan onze actie, dan kan je er voor kiezen om een bedrag (veelvoud van €100,00) te betalen op voorwaarde dat wij de beoogde 1000 kilometer ook daadwerkelijk hebben gereden voordat de warmste week actie afloopt. Mochten we er niet in slagen dan storten we het bedrag pro rata de niet gereden kilometers terug op uw rekening. Maar uiteraard gaan we daar niet van uit ;-).

Ook dit nog...

De meest royale sponsors mogen rekenen op een attentie:


  • 1ste : waardebon etentje Gaverhopke (50€)

  • 2de: verwenkoffie in het Idee (De Branding) (twv 30€)

  • 3de tot 10de : 2 maal pakket biertje + sleutelopener