top of page
Zoeken
  • Kurt P

De warmste opwarming

Bijgewerkt op: 27 sep. 2019

Er werd al even uitgekeken naar de outfits, de route was al een enige dagen vastgelegd en er werd wat nerveuzer geluisterd naar het weerbericht voor de zondag. Het was tijd om eraan te beginnen: de warmste opwarming, de eerste rit van het moving forward team ever!


Nog even een verplichtte fotosessie waarvan hieronder het resultaat (dank u zeer Caroline 😉) ...


Het moving forward team op zijn zondags!

...en toen mocht het beest los... voor een gezapig ritje langs Vlaamse wegen.


Jan had zich ontfermd over de route en die bracht ons via Tiegemberg naar de Kluisberg, waar we vooral veilig zijn rond gefietst 😜!

Wat verderop wachtte ons evenwel de Karnemelkbeekstraat: een pittig bubbelke in de Vlaamse Ardennen. Gelukkig hadden we voldoende Suzy wafels bij zodat we niemand moesten achterlaten in de bossen van Ronse 😉.


Van daar af was het terug richting Waregem. Maar er moest dan wel opnieuw even over Tiegemberg gepasseerd worden, en deze keer beet die net iets harder in de kuiten dan bij de eerste passage. Maar ook hier is iedereen met de glimlach (of was het een grimas van de vliegende kramp?) over geraakt! Top team! 😊❤


Bij aankomst bleek de popup bar nog open te zijn (we weten hoe we moeten binnen geraken als het echt moet). En ja... dat smaakte in elk geval naar meer! Ook dat pintje achteraf...😊

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page